Aktiebolaget ska bedriva restaurangverksamhet, konferens- och catering-verksamhet egen restaurangverksamhet, livsmedelsproduktion, produktion och försäljning av livsmedel i övrigt, samt köpa och sälja värdepapper, förvärva, förvalta och äga fast och lös egendom samt därmed förenlig verksamhet.
2024-04* | 2023-04* | 2022-04* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 2 903 | 2 770 | 1 653 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 156 | 574 | 185 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 186 | 573 | 184 |
Årets resultat (tkr) | 136 | 319 | 252 |
Summa tillgångar (tkr) | 1 610 | 1 495 | 1 142 |
Antal anställda | 2 | 2 | 3 |
2024-04* | 2023-04* | 2022-04* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 2 903 | 2 770 | 1 653 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 156 | 574 | 185 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 186 | 573 | 184 |
Årets resultat (tkr) | 136 | 319 | 252 |
TILLGÅNGAR | 2024-04* | 2023-04* | 2022-04* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 508 | 315 | 463 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 1 102 | 1 179 | 679 |
Tillgångar (tkr) | 1 610 | 1 495 | 1 142 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2024-04* | 2023-04* | 2022-04* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 1 236 | 1 101 | 782 |
Obeskattade reserver (tkr) | 157 | 157 | |
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | 300 | ||
Kortfristiga skulder (tkr) | 216 | 237 | 60 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 1 610 | 1 495 | 1 142 |
2024-04* | 2023-04* | 2022-04* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) | 500 |
2024-04* | 2023-04* | 2022-04* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 2 | 2 | 3 |
Omsättning per anställd (tkr) | 1 452 | 1 385 | 551 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 5.4% | 20.7% | 11.2% |
Soliditet | 83.8% | 81.2% | 68.5% |
Kassalikviditet | 497.7% | 487.3% | 1111.7% |
Aktiebolaget ska bedriva restaurangverksamhet, konferens- och catering-verksamhet egen restaurangverksamhet, livsmedelsproduktion, produktion och försäljning av livsmedel i övrigt, samt köpa och sälja värdepapper, förvärva, förvalta och äga fast och lös egendom samt därmed förenlig verksamhet.